Logo da.boatexistence.com

Hvad er singlet dublet triplet i nmr?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er singlet dublet triplet i nmr?
Hvad er singlet dublet triplet i nmr?

Video: Hvad er singlet dublet triplet i nmr?

Video: Hvad er singlet dublet triplet i nmr?
Video: differences & similarities of 1H & 13C NMR spectroscopy 2024, Kan
Anonim

Singlet: I NMR-spektroskopi, et signal, som ikke er opdelt ; dvs. det er en enkelt linje. En idealiseret singlet. En idealiseret dublet. En idealiseret triplet. Dette simulerede 1H-NMR-spektrum af 2-ethylphenol inkluderer en multiplet ved 6,6-7,2 ppm, en singlet ved 6,0 ppm, en kvartet ved 2,4 ppm og en triplet ved 1,2 ppm.

Hvordan kan du se en singlet-dublettriplet?

Hvis der ikke er hydrogener på de tilstødende atomer, vil resonansen forblive en enkelt top, en singlet. Hvis der er ét brint på de tilstødende atomer, vil resonansen blive opdelt i to spidser af lige størrelse, en dublet.

Hvad er singlet dublet triplet?

Som et resultat er der kun én spektral linje i en singlettilstand. I modsætning hertil indeholder en dublettilstand en uparret elektron og viser opsplitning af spektrallinjer i en dublet; og en triplettilstand har to uparrede elektroner og viser tredobbelt opdeling af spektrallinjer.

Hvad er dublet af dublet i NMR?

En dublet af dubletter (dd) forekommer når et hydrogenatom er koblet til to ikke-ækvivalente hydrogenatomer Et eksempel er NMR-spektret for methylacrylat. … Der er fire separate toppe, fordi Hc er koblet til både Ha og Hb, men med forskellige koblingskonstanter for hver. Resultatet er en dublet af dubletter.

Hvad er en triplet i NMR?

Triplet: I NMR-spektroskopi er et delt signal sammensat af tre linjer, tæt på hinanden. Højden af linjerne vil være tæt på et 1:2:1-forhold.

Anbefalede: