Logo da.boatexistence.com

Hvem tog sakura's v-kort?

Indholdsfortegnelse:

Hvem tog sakura's v-kort?
Hvem tog sakura's v-kort?

Video: Hvem tog sakura's v-kort?

Video: Hvem tog sakura's v-kort?
Video: Akatsuki School - Avsnitt 1! Om annars var Naruto i en vanlig skola! Anime i verkliga livet! 2024, Kan
Anonim

Jeg læste herfra, at Sakura til en A-klasse-rangeret mission slår sig sammen med Kakashi, hendes sensei, og ifølge missionens krav mister hun sin mødom til Kakashi.

Hvem tog egentlig Narutos V-kort?

Da han vågnede, var han nøgen og lænket. Først tog Orochimaru Narutos mødom, derefter sprøjtede han Naruto ind med ting, der sårede ham og gjorde ham stærkere.

Er Kakashi forelsket i Sakura?

KakaSaku er parringen af Kakashi Hatake og Sakura Haruno. Hele pointen med parringen er enten, at Sakura vil forelske sig i Kakashi til sidst, eller også vil det vise sig, at Kakashi var forelsket i dem hele tiden og holdt fast i en kærlighed uden håb om gengældelse.

Hvem giftede Tenten sig med?

Gennem hele hendes optræden i deres voksenalder og i den tomme periode, som skete efter Naruto-serien sluttede, blev Tenten aldrig vist at have nogen partner. Derfor er meningerne delt i to: hvis hun er i et forhold med nogen, men er mere privat til at vise det, eller hun kunne være single som Gaara.

Hvem er Kakashis kæreste?

10 Har Kakashi en kæreste? Fra dette øjeblik i historien er Kakashi Hatake 100 % single. Mens mange fans ser ud til at have fået blandede følelser på grund af en pige ved navn Hanare, er Kakashi kanonisk single i både manga- og anime-serien.

Anbefalede: