Logo da.boatexistence.com

Hvem er skattefradrag brunel house cardiff?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er skattefradrag brunel house cardiff?
Hvem er skattefradrag brunel house cardiff?

Video: Hvem er skattefradrag brunel house cardiff?

Video: Hvem er skattefradrag brunel house cardiff?
Video: Hvad er fradrag (og hvad kan du få fradrag for)? 2024, Kan
Anonim

Vi er Tax Credits Ltd, et firma, der er registreret i England og Wales. Vores firmaregistreringsnummer er 12481832, og vores registrerede kontor er i Brunel House, Fitzalan Road, Cardiff, CF24 0EB.

Beskæftiger HMRC sig med skattefradrag?

HM Revenue & Customs (HMRC) beskæftiger sig med krav om skattefradrag. Arbejdsskattefradrag (eller WTC) udbetales til folk, der arbejder og har en lav indkomst – det er lige meget, om du er lønmodtager eller selvstændig.

Hvad er skattefradrag i Storbritannien?

Skattefradrag er statslige udbetalinger, der giver ekstra penge til folk, der har brug for det – inklusive dem, der har brug for hjælp til at tage sig af børn, dem, der er handicappede arbejdstagere, og folk med lavt niveau indkomster. Der er to typer skattefradrag – børneskattefradrag og arbejdsskattefradrag.

Hvilke tal har skattefradrag brug for?

Hvis du er ansat, bør slutningen af skatteårsopgørelsen, du får fra din arbejdsgiver (en P60), give dig de oplysninger, du har brug for til dit skattefradrag. Det tal, du skal bruge, er bruttoindkomstbeløbet, før skat og national forsikring.

Tæller skattefradrag som indkomst for et realkreditlån?

Den gode nyhed er, at der er långivere, der overvejer børneskattefradrag, børnetilskud og arbejdsskattefradrag, når de ser på din overkommelighed for et realkreditlån. … Sørg for at opbevare alle breve, som du modtager fra skattekontoret vedrørende dine ydelser, så långiveren kan bruge dem til at vurdere din indkomst.

Anbefalede: