Logo da.boatexistence.com

Knitrer svinekød uden skorpe?

Indholdsfortegnelse:

Knitrer svinekød uden skorpe?
Knitrer svinekød uden skorpe?

Video: Knitrer svinekød uden skorpe?

Video: Knitrer svinekød uden skorpe?
Video: Farseret Kalkun - Udbenet Og Farseret Kalkun Til Jul Og Thanksgiving 2024, Kan
Anonim

Hvis du vil have krakelering, så se efter en god dækning af fedt og svær. Svinekødsudskæringer, der er velegnede til stegning, omfatter ben, rist, rullet lænd og rullet skulder. Hvis du ikke vil have krakelering, skal du vælge en skorpefri udskæring såsom svinefilet eller topside (ministegt flæsk).

Hvilket svinekød er bedst til at knække?

Flæskesteg er let at tilberede med minimale trin, men for at få en perfekt, gylden knitren er det værd at vente på hvert minut. Den bedste udskæring er en udbenet svinekødskulder (eller numse)… slutresultaterne er altid møre og saftige indeni, mens en læskende knitren koger udenpå.

Hvordan tilbereder du svinekød uden skorpe?

Forvarm ovnen. Kom i en bradepande og dup tør. Pensl med olie og smag til med s alt og peber. Tilbered i 1 time plus 30 minutter pr. kg (eller se den samlede tilberedningstid trykt på etiketten foran på pakken).

Hvordan bliver du knitrende hårdt på svinekød?

Punkter at huske

Plad huden tør og gnid derefter med s alt og olie for at hjælpe fedtet til at smelte, og huden til at puste og sprød. Vej led og steg kødet i 25 minutter ved 240C/blæser 220C, skru derefter ovnen ned til 190C/varmluft 170C og steg i 25 minutter pr. 450g/1lb. Hvil kødet i 10-15 minutter før udskæring.

Hvorfor krakelerer mit svinekød aldrig?

ikke nok s alt Vær generøs med begge dele. Vær særlig opmærksom på at få olien og s altet ind i scoremærkerne. S altet, der reagerer med fedtet, er det, der får knitren til at puste op og blive sprød. Lad olien og s altet stå ti minutter før stegning.

Anbefalede: