Logo da.boatexistence.com

Skal sort skrives med stort mla?

Indholdsfortegnelse:

Skal sort skrives med stort mla?
Skal sort skrives med stort mla?

Video: Skal sort skrives med stort mla?

Video: Skal sort skrives med stort mla?
Video: Такие секреты уже все забыли, но их стоит знать! Полезные советы на все случаи жизни! 2024, Kan
Anonim

Farveord for race: Chicago, AP og MLA siger alle til små bogstaver sort og hvid, når de bruges til at betegne race Chicago har det forbehold, at forfattere med en stærk præference til hvis disse ord skrives med stort, kan det gøre det. APA er uenig og siger, at forfattere bør bruge sort og hvid.

Bruger du etnicitet MLA med store bogstaver?

Navnene på etniske eller racegrupper skrives med stort, hvis de repræsenterer en geografisk region eller sproggruppe. For eksempel latinamerikansk, asiatisk, afroamerikansk, appalachisk.

Skal titler skrives med stort MLA?

MLA-stil: Store bogstaver

Denne tekst er taget direkte fra MLA-håndbogen (afsnit 3.6. 1). Reglerne for brug af store bogstaver er strenge. I en titel eller en undertekst skal du skrive det første ord, det sidste ord og alle hovedord med stort stort, inklusive dem, der følger bindestreger i sammensatte termer.

Hvad skal skrives med stort i MLA?

Ja. MLA-stilen bruger store og små bogstaver i titel, hvilket betyder, at alle hovedord (navneord, stedord, verber, adjektiver, adverbier og nogle konjunktioner) skrives med stort. Dette gælder titler på kilder såvel som titlen på og underoverskrifter i dit papir.

Hvad er MLA-citateksempel?

MLA citatstil i teksten bruger forfatterens efternavn og sidenummeret, som citatet eller omskrivningen er taget fra, for eksempel: (Smith 163). Hvis kilden ikke bruger sidetal, skal du ikke inkludere et tal i parentesen: (Smith).

Anbefalede: