Logo da.boatexistence.com

Hvor er uber copter tilgængelig?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er uber copter tilgængelig?
Hvor er uber copter tilgængelig?

Video: Hvor er uber copter tilgængelig?

Video: Hvor er uber copter tilgængelig?
Video: Derfor kan hestehuller være livsfarlige 2024, Kan
Anonim

Hvor er Uber-helikoptere tilgængelige? Som du sikkert kan forestille dig, kan Uber Copters ikke bare lande hvor som helst i New York. De kører i øjeblikket på en otte minutters rute, der tager ryttere mellem Downtown Manhattan Heliport og John F. Kennedy International Airport (JFK) i Queens

Hvor meget koster det at Uber en helikopter?

Virksomheden sagde, at forlystelser ville koste i gennemsnit $200 til $225 pr. hoved - ikke inklusive indchecket bagage, som koster $85 pr. taske - hvilket svarer til, hvad Uber Copter er bedst til. -kendt konkurrent, Blade, anklager.

Hvordan reserverer jeg en uber-copter?

Book din Uber Copter-rejse med Uber-appen – du vil se Copter som en mulighed, hvis din rejse starter inden for den udpegede zone. Dette kan gøres op til fem dage i forvejen eller kun 30 minutter før dit fly. En Uber-bil henter dig fra din placering og bringer dig til Downtown Manhattan Heliport.

Eksisterer Uber-copter stadig?

Uber Copter har faktisk været i drift siden juli, men forlystelser var kun tilgængelige for Uber Rewards-medlemmer på øverste niveau med diamant- eller platinstatus. Nu hvor pilotperioden er forbi, er tjenesten åben for alle med appen.

Hvor meget koster klinge?

En enkeltbillet med BLADE koster omkring $500; giv lidt eller tag lidt, alt efter flyvetid. Men sammenlignet med den gennemsnitlige pris for en flyvning med en privat helikopter til Hamptons, som svinger omkring $3.000 (og har 1,7 passagerer, mens BLADE har 6), ser det pludselig ikke så slemt ud.

Anbefalede: