Logo da.boatexistence.com

Var al jolson gift?

Indholdsfortegnelse:

Var al jolson gift?
Var al jolson gift?

Video: Var al jolson gift?

Video: Var al jolson gift?
Video: VAR GIFTS MANCHESTER UNITED A WIN OVER PALACE || EDEN HAZARD & REAL MADRID WIN LA LIGA 2024, Kan
Anonim

Al Jolson var en amerikansk sanger, komiker, skuespiller og vaudevillianer. Jolson er selvudnævnt som "Verdens største entertainer" og krediteres for at være USA's mest berømte og bedst bet alte stjerne i 1920'erne.

Hvad skete der med Al Jolsons første kone?

Jolson døde, før dette blev opdaget, og Alicia krævede til sidst institutionsplacering. Alicia døde i 1982 i en alder af omkring 32. Hun er begravet i Forest Lawn, Hollywood Hills sammen med Erle, Norman Krasna og medlemmer af Galbraith-familien.

Var Al Jolson gift med Julie Benson?

( Al Jolson var faktisk gift fire gange Karakteren Julie Benson er modelleret efter sin ægte kone Ruby Keeler). Hun er ikke forelsket i ham, men han vil ikke tage nej for et svar, og hun går endelig med til at overveje det. Julie forelsker sig i Al, efter han har støttet hende under hendes første show, og de gifter sig.

Hvor nøjagtig var Jolson-historien?

Manuskriptet til denne film var for det meste fiktivt, selvom det indeholdt visse elementer af sandhed. Han startede først i showbusiness ved at synge fra balkonen. Han hed virkelig Asa Yoelson. Nogle karakterer blev dog skabt ud fra en sammensætning af karakterer fra Jolsons virkelige liv, f.eks. hans manager.

Fløjtede Al Jolson virkelig?

I 1906 begyndte Al Jolson at fakturere sig selv som en "syngende komiker." Hver optræden inkluderede vokalskalaer såvel som en whistling-rutine, der lød meget som et hyperaktivt fuglekald. Han blev kendt for sine dramatiske ansigtsudtryk, så meget desto mere tydeligt, fordi han konturerede sine læber i hvidt.

Anbefalede: