Logo da.boatexistence.com

Har alan Moore vagter?

Indholdsfortegnelse:

Har alan Moore vagter?
Har alan Moore vagter?

Video: Har alan Moore vagter?

Video: Har alan Moore vagter?
Video: [True story] A prisoner who made 4 guards pregnant and controlled an entire prison. 2024, Kan
Anonim

Mere end 1,5 millioner mennesker så premieren på HBO's anmelderroste nye serie Watchmen. Alan Moore var ikke en af dem. … Ikke nok med det, men der er ingen version af Watchmen, jeg kunne lave, som han nogensinde ville se. Siden da har Moore nægtet at knytte sit navn til enhver DC-ejendom, han har lavet.

Hvad har Alan Moore det med Watchmen?

"Ikke en film, ikke en roman. En tegneserie." Før udgivelsen i 2008 indtog han en endnu sjovere og glædeligt uinteresseret position på den kommende Watchmen-film. I et interview med Los Angeles Times' Hero Complex-blog sagde han, "The Watchmen-filmen lyder som mere opstødte orme.

Kan Alan Moore lide nogen af sine film?

Den åbenhjertige tegneserielegende er ikke fan af tilpasninger af hans historier Så 'The Show', der får sit godkendelsesstempel, gør det til et must-see. Efter at have brugt årevis på at kritisere, hvordan Hollywood har grebet tilpasningen af hans ikoniske værker, har Alan Moore endelig givet sit godkendelsesstempel til en film hentet fra en af hans historier.

Er Alan Moore anarkist?

Moore er en okkultist, ceremoniel tryllekunstner og anarkist, og har fremhævet sådanne temaer i værker, herunder Promethea, From Hell og V for Vendetta, samt opførte avant- garde spoken word okkulte "workings" med The Moon og Serpent Grand Egyptian Theatre of Marvels, hvoraf nogle er udgivet på cd.

Kan Alan Moore lide Rorschach?

"[Gibbons og jeg] tænkte på superheltetyper som Batman, så jeg tænkte: 'Hvordan ville han være i den virkelige verden. ' Og han ville være meget som Rorschach-hvis du er en hævn-drevet vigilante, har du ikke helt ret i hovedet.

Anbefalede: