Logo da.boatexistence.com

Hvad er vi en våbenhavn?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er vi en våbenhavn?
Hvad er vi en våbenhavn?

Video: Hvad er vi en våbenhavn?

Video: Hvad er vi en våbenhavn?
Video: Elite: Dangerous Cobra Mk4 Обзор Есть что-нибудь хорошее? 2024, Kan
Anonim

: en åbning (som i en skibsside, et kanontårn, en pillbox eller næsen, skroget eller vingen på et fly) , hvorigennem en pistol kan affyres.

Hvad er porte på en pistol til?

En kanonport er en åbning i siden af et skibs skrog over vandlinjen, som tillader mundingen af artilleristykker monteret på kanondækket at skyde udenfor … Skibe med kanonporte blev efter sigende gennemboret, da havnene blev skåret gennem skroget efter konstruktionen.

Hvad betyder udtrykket Gundecking?

Definition af gundeck (indgang 2 af 2) slang.: at forfalske eller forfalske, især ved at skrive (som en række officielle rapporter), som om de opfylder kravene, men faktisk uden at have udført de påkrævede procedurer.

Har skibe kanoner på øverste dæk?

Cannon blev monteret på flere dæk for at maksimere bredsideeffektiviteten. … Et linjeskib fra det 18. århundrede monterede typisk 32-punds eller 36-pund lange kanoner på et lavere dæk, og 18- eller 24-punds på et øvre dæk, med nogle 12-punds på for- og quarterdækket.

Er flådevåben forældede?

De tunge kaliberkanoner begyndte at forsvinde og blev gradvist erstattet af missiler. Dette fik mange analytikere, strateger, flåder og designere til at betragte flådepistolen som et forældet stykke våben, hvilket var unødvendigt på et moderne krigsskib.

Anbefalede: