Logo da.boatexistence.com

Er rohan og shruti stadig sammen?

Indholdsfortegnelse:

Er rohan og shruti stadig sammen?
Er rohan og shruti stadig sammen?

Video: Er rohan og shruti stadig sammen?

Video: Er rohan og shruti stadig sammen?
Video: English Story with Subtitles. Sherlock Holmes and the Duke’s Son 2024, Kan
Anonim

Shruti datede Rohan Hingorani. De startede som venner i Roadies og bekendte deres følelser i Splistvilla 11. Men senere gik de fra hinanden. … Shruti og Rohan er begge kommet videre i deres personlige liv og koncentrerer sig om deres karriere.

Blev Shruti og Rohan slået op?

Shruti var en del af MTV Splitsvilla 11, hvor hun udtrykte at være forelsket i Roadies-meddeltageren Rohan Hingorani. … Men duoen brød op efter Splitsvilla X1.

Er Shruti Sinha dating med Rohan hingorani?

Mød Splitsvilla 11-vinderen Shruti Sinhas ægte partner Rohan Hingorani; tag et kig på deres kærlighedshistorie | The Times of India.

Hvorfor forlod Shruti Rohan?

Tidligere Roadies-deltagere, Rohan Hingorani og Shruti Sinha, som nu er et par i Splitsvilla 11, har besluttet at give deres forhold en ny chance. Dette sker, efter at Rohan blev anklaget af Shruti og hendes venner for at være voldelig og usikker. … Hun tilføjede endvidere, at Rohan altid truer med at forlade Shruti.

Hvilket Splitsvilla-par er stadig sammen?

07/7 Prins Narula og Anuki Tchokhonelidze Den populære tv-personlighed Prins Narula, som nu er lykkeligt gift med sit livs kærlighed Yuvika Chaudhary, var også en del af Splitsvilla engang. Han knyttede sig godt til Anuki Tchokhonelidze, og de blev også udråbt som vindere af deres sæson.

Anbefalede: