Fungerer scx-biler på scalextric?

Indholdsfortegnelse:

Fungerer scx-biler på scalextric?
Fungerer scx-biler på scalextric?

Video: Fungerer scx-biler på scalextric?

Video: Fungerer scx-biler på scalextric?
Video: MongoTV_915 - God Fredag og Weekend -Køre Lidt Scalextric Racerbane 2024, September
Anonim

Generelt kan analoge biler fra enhver producent bruges på ethvert banesystem. Så f.eks. kan en Scalextric-bil bruges på en Carrera-, Ninco- eller SCX-bane og omvendt.

Er SCX og Scalextric kompatible?

SCX. … Det originale (nu forældede) system er stort set det samme som de klassiske Scalextric-baner, så de to systemer kan udveksles, hvilket er en fordel, når man vælger sportilbehør, da SCX for nylig har introduceret en ny serie af specialiserede sporsektioner og tilbehør.

Fungerer andre spilleautomater på Scalextric?

Alle 1:32-skalabiler kører på din bane MEN den klassiske Scalextric-bane har en relativt lav sp alte, så du kan finde ud af, at du skal pudse nogle guider ned for at stoppe dem tilsmudsning i bunden af slidsen. Jeg ville gå med biler, der er jævnt matchede, hvis du kører racerløb. Det er lige meget, om du kører solo.

Kan du køre analoge Scalextric-biler på digital bane?

Scalextric Digital

Analoge biler kører på et digit alt sæt med et par knaptryk på strømbasen. Baneskift vil naturligvis være deaktiveret, men det er rart at vide, at dine gamle biler ikke vil være forældede, hvis du opgraderer.

Kan enhver Scalextric-bil fungere på enhver bane?

I det hele taget er der meget god kompatibilitet mellem de gamle og nye Scalextric-biler og Scalextric-bane. Nyere Scalextric-biler kan køre godt på ældre Scalextric-layouts, så længe layoutet er fladt og ikke indeholder pludselige højdeændringer, såsom sten eller kurvede kurver.

Anbefalede: