Logo da.boatexistence.com

Hvor meget koster et glashus?

Indholdsfortegnelse:

Hvor meget koster et glashus?
Hvor meget koster et glashus?

Video: Hvor meget koster et glashus?

Video: Hvor meget koster et glashus?
Video: Дочка СТРАШНОГО КЛОУНА ФАНАТКА Сиреноголового! Сиреноголовый ИЩЕТ ДЕВУШКУ! Реалити Шоу! 2024, Kan
Anonim

Lige fra en kvart million dollars for et soveværelse til $560.000 for et fire-værelses, det præfabrikerede glashus er helt sikkert en brøkdel af værdien af Philip Johnsons mesterværk, bygget i 1949.

Hvor meget koster det at bygge et glashus?

Udviklere og mæglere siger, at en bygning helt i glas vil koste mellem $75 og $135 per kvadratfod, afhængigt af den anvendte glastype og graden af gennemsigtighed. Prisen er lidt mindre pr. kvadratfod for bygninger, der ser ud til at være helt i glas, men som har plader på facaden, der bryder disse plader op.

Er der virkelig glashuse?

The Glass House, eller Johnson house, er et historisk husmuseum på Ponus Ridge Road i New Canaan, Connecticut, bygget i 1948-49. Det blev designet af arkitekten Philip Johnson som sin egen bolig. Det er blevet kaldt hans "signaturværk". … Godset omfatter andre bygninger designet af Johnson, der spænder over hans karriere.

Hvad hedder glashuse?

Et drivhus (også kaldet et drivhus, eller, hvis med tilstrækkelig opvarmning, et drivhus) er en struktur med vægge og tag, der hovedsageligt er lavet af gennemsigtigt materiale, såsom glas, hvor der dyrkes planter, der kræver regulerede klimatiske forhold. Disse strukturer varierer i størrelse fra små skure til bygninger i industristørrelse.

Er glashus sikkert?

Er glas sikkert? Nogle typer glas er lige så hårde og sikre som trædøre eller vinduer. … "Til udvendigt er lamineret glas bedre, da det ikke bryder i skarpe stykker ved stød og kan udskiftes sikkert," siger Siddarth Money, arkitekt, KSM Architecture.

Anbefalede: