Logo da.boatexistence.com

Hvilken nationalitet er caruana?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken nationalitet er caruana?
Hvilken nationalitet er caruana?

Video: Hvilken nationalitet er caruana?

Video: Hvilken nationalitet er caruana?
Video: The Schwa /ə/ Sound - Endings British Pronunciation & Spelling Tips | -er -ar -or -our -ure -re 2024, Kan
Anonim

Fabiano Luigi Caruana er en italiensk-amerikansk skakspiller. Som skakvidunder blev han stormester i en alder af 14 år, 11 måneder og 20 dage - den yngste stormester i både Italiens og USA's historie på det tidspunkt. Caruana er født i Miami af italienske forældre og voksede op i Park Slope, Brooklyn.

Hvilken etnicitet er Caruana?

Født i Miami af italienske forældre, Caruana voksede op i Park Slope, Brooklyn. Han spillede for USA indtil 2005, hvor han skiftede til Italien. Han opnåede sin stormestertitel i 2007 og vandt samme år sit første italienske skakmesterskab, en bedrift han gentog i 2008, 2010 og 2011.

Hvad er oprindelsen af navnet Caruana?

Italiensk (Sicilien): topografisk navn fra caruana 'ricinusolieplante'.

Hvad slags navn er Caruana?

Caruanas italienske efternavn var et italiensk og spansk kaldenavn, afledt af det gamle italienske ord CARO, der betyder kære, elskede og blev gengivet i middelalderlige dokumenter i den latinske form CARUS. Navnet har mange forskellige stavemåder, som inkluderer CARINI, CARINO, CARICO, CARROZZA, CARELLOW og CARULLI.

Hvor god er Caruana?

En turneringspræstation på 3103 – sandsynligvis den stærkeste turneringspræstation nogensinde. Hans rating steg t0 2844, hvilket ikke kun gjorde ham til nr. 2 på verdensskakranglisten, men også den tredje højest rangerede skakspiller nogensinde, bag Magnus Carlsen og Garry Kasparov.

Anbefalede: