Logo da.boatexistence.com

Kan du genplante hyacintløg?

Indholdsfortegnelse:

Kan du genplante hyacintløg?
Kan du genplante hyacintløg?

Video: Kan du genplante hyacintløg?

Video: Kan du genplante hyacintløg?
Video: How to Transplant Hyacinths 2024, Kan
Anonim

Hyacintløg, der har blomstret færdig indendørs, kan transplanteres til haven. Efter blomstringen har de brug for tid til at samle energi til næste års blomster, så de bør ikke lægges direkte på lager.

Hvad gør du med hyacintløg, når de blomstrer?

Når dine hyacinter er blomstret, fjern de falmede blomsterpigge og lad løvet dø tilbage. Grav løgene op, kassér eventuelle beskadigede eller syge, og tør dem derefter og opbevar dem i papirsække, før de genplantes i efteråret.

Kan hyacintløg genbruges?

Hyacintløg (Hyacinthus spp.) med deres hæsblæsende, søde duft er svære at gå glip af i butikken, der blomstrer glimrende i det tidlige forår. Når de har blomstret, kan hyacintløg reddes ved at tilføje dem til dit blomsterbed i U. S. Department of Agricultures plantehårdhedszone 4 til 8.

Hvordan gemmer jeg mine hyacintløg?

Hærdning af hyacinter er meget let. Læg pærerne ud på en avis et køligt, mørkt sted i tre dage. Derefter opbevar dem et køligt, mørkt sted i en netpose. De er nu klar til at blive plantet i din have om efteråret eller tvunget indendørs sidst på vinteren.

Kan du genplante en hyacintplante?

Selvom du kan transplantere hyacinterne lige efter den sidste frostdato i foråret, vil løgene klare sig bedre, når de genplantes om efteråret. Opbevar hyacintløg i en netpose på et køligt, tørt og mørkt sted, f.eks. i en uopvarmet garage.

Anbefalede: