Logo da.boatexistence.com

Hvad er definitionen på hellig?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er definitionen på hellig?
Hvad er definitionen på hellig?

Video: Hvad er definitionen på hellig?

Video: Hvad er definitionen på hellig?
Video: "Holy" Defined 2024, Kan
Anonim

Helligt beskriver noget, der er dedikeret eller udskilt til tjenesten eller tilbedelsen af en guddom; anses for værdig til åndelig respekt eller hengivenhed; eller inspirerer ærefrygt eller ærbødighed blandt troende. Egenskaben tilskrives ofte genstande eller steder.

Hvad betyder det, hvis noget er helligt?

1a: dedikeret eller indsat til tjeneste eller tilbedelse af en guddom et træ, der er helligt for guderne. b: udelukkende afsat til én tjeneste eller brug (som en person eller et formål) en fond, der er hellig til velgørenhed. 2a: værdig til religiøs ære: hellig. b: berettiget til ærbødighed og respekt.

Hvad er et eksempel på hellig?

Definitionen af hellig er noget relateret til religion eller noget, der behandles med stor respekt. Et eksempel på helligt er helligt vand. Et eksempel på hellig er en værdifuld samling, som du elsker højt, og som du forventer, at alle behandler omhyggeligt og respektfuldt.

Hvad er den udvidede definition af hellig?

hellig. / (ˈseɪkrɪd) / adjektiv. udelukkende viet til en guddom eller til en eller anden religiøs ceremoni eller brug; hellig; indviet. værdig til eller betragtet med ærbødighed, ærefrygt eller respekt.

Betyder hellig speciel?

Noget, der er helligt, menes at være helligt og at have en særlig forbindelse med Gud. … Noget forbundet med religion eller brugt i religiøse ceremonier beskrives som helligt.

Anbefalede: