Logo da.boatexistence.com

Hvad handler Lucy in the sky om?

Indholdsfortegnelse:

Hvad handler Lucy in the sky om?
Hvad handler Lucy in the sky om?

Video: Hvad handler Lucy in the sky om?

Video: Hvad handler Lucy in the sky om?
Video: CAMPING in the RAIN and SNOW - Tent - FREEZING - Dog - ASMR 2024, Kan
Anonim

Lucy in the Sky, instruktørdebuten på storskærm for Fargo og Legion-showrunner Noah Hawley, følger den fiktive astronaut Lucy Colas undergang, som efter at have vendt tilbage til jorden fra en rummission føler sig utilfreds. med det lille i hendes normale liv.

Hvad er Lucy in the Sky baseret på?

Filmen er løst baseret på den virkelige historie om den tidligere NASA-astronaut Lisa Nowak Space.com satte sig sammen med "Lucy in the Sky"-instruktøren Noah Hawley, som tidligere skabte og skrev FX-tv-serierne "Fargo" og "Legion", for at chatte om filmen, inspirationerne bag den, og hvad dens indvirkning kan være.

Er Lucy en sand historie?

Luc Bessons Lucy er baseret på en løgn. … " Det er ikke sandt," siger Besson. "Det gode ved film er, at man blander alt sammen, og så ser det rigtigt ud til sidst." Der er dog et par sande godbidder i filmen for videnskabsinteresserede.

Var Lucy in the Sky with Diamonds om stoffer?

På trods af disse offentlige proklamationer om hans stofbrug benægtede John Lennon konsekvent, at Lucy in the Sky with Diamonds handlede om stoffer. Lennon hævdede i stedet konsekvent, at sangen var et svar på et billede malet af hans næsten fire-årige søn Julian.

Hvem var den rigtige Lucy in the Sky?

Lisa Nowak er den rigtige kvinde, som Portmans karakter Lucy Cola er baseret på. Nowak var en NASA-astronaut og tidligere flådekaptajn, som tog til rummet i 2006 på rumfærgen Discovery.

Anbefalede: