Logo da.boatexistence.com

Hvornår erklærede Nepal en sekulær stat?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår erklærede Nepal en sekulær stat?
Hvornår erklærede Nepal en sekulær stat?

Video: Hvornår erklærede Nepal en sekulær stat?

Video: Hvornår erklærede Nepal en sekulær stat?
Video: How India Lost Nepal ? Historical Analysis By Adarsh Gupta | UPSC Exam 2024, Juli
Anonim

Interimsparlamentet erklærede, gennem den midlertidige forfatning, landet officielt for en sekulær stat i januar 2007; dog blev ingen love, der specifikt påvirker religionsfriheden, ændret. Ikke desto mindre troede mange, at erklæringen gjorde det lettere at udøve deres religion frit.

Hvilket år startede sekularismen?

Den sekulære bevægelse refererer til en social og politisk tendens i USA, der begyndte i de tidlige år af det 20. århundrede, med grundlæggelsen af American Association for the Advancement of Atheism i 1925 og American Humanist Association i 1941, hvor ateister, agnostikere, sekulære humanister, …

I hvilket år blev Indien erklæret som et sekulært land?

Med den 42. ændring af Indiens forfatning, der blev vedtaget i 1976, hævdede præamblen til forfatningen, at Indien er en sekulær nation.

Hvornår blev Nepal erklæret som føderal demokratisk republik stat på nepalesisk dato?

På det første møde i den historiske grundlovgivende forsamling den 28. maj 2008 (Jestha 15 2065BS) blev Nepal erklæret for en føderal republik ved at afslutte et århundredelangt monarki. Det bliver fejret hvert år den 15. Jeshta med forskellige programmer til minde om den historiske dag for erklæringen af den republikanske stat.

Hvad hed Nepal før?

Ifølge hinduistisk mytologi har Nepal sit navn fra en gammel hinduisk vismand kaldet Ne, der på forskellige måder omtales som Ne Muni eller Nemi. Ifølge Pashupati Purana blev landet i hjertet af Himalaya, som et sted beskyttet af Ne, kendt som Nepal.

Anbefalede: