Logo da.boatexistence.com

Hvornår bruges worst case scenario?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår bruges worst case scenario?
Hvornår bruges worst case scenario?

Video: Hvornår bruges worst case scenario?

Video: Hvornår bruges worst case scenario?
Video: dEUS - Hotellounge (Be The Death Of Me) 2024, Kan
Anonim

Et worst-case-scenarie er et koncept inden for risikostyring, hvor planlæggeren i planlægningen af potentielle katastrofer overvejer det mest alvorlige mulige resultat, der med rimelighed kan forventes at indtræffe i en given situation.

Hvordan bruger du worst case scenario?

Worst-case-scenario sætningseksempel

Worst case scenario – at hun døde af en tumor – var ikke længere muligt Worst case scenario –at hun døde af en svulst –var ikke længere muligt. I det værste tilfælde af hypotesen er modelbyggeren tvunget til blot at formulere hypoteser om dem.

Hvad er et værst tænkeligt scenarieeksempler?

Det værst tænkelige scenarie er det værst tænkelige, der kunne ske i en bestemt situation. Det værst tænkelige scenarie er et fly vil styrte ned, hvis en fugl ødelægger en motor. Selv i en værste situation ville USA have været i stand til at gøre gengæld.

Hvad afgør det værst tænkelige scenarie?

Worst case scenario – Overvejer det mest alvorlige eller alvorlige udfald, der kan ske i en given situation Et eksempel – når man beregner nutidsværdien, ville man tage den højest mulige rabat sats og fratræk den mulige vækstrate i pengestrømme eller den højeste forventede skattesats.

Hvad er mellem det bedste og det værste scenario?

Dit basisscenarie er det gennemsnitlige økonomiske resultat, der med størst sandsynlighed vil ske, hvis du ikke foretager nogen reelle ændringer. Dit bedste scenario er det bedst mulige økonomiske resultat, hvis alt går efter planen. Dit worst-case scenario er det mest ugunstige økonomiske resultat for din virksomhed

Anbefalede: