Logo da.boatexistence.com

Hvad er bøjeligt kateter?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er bøjeligt kateter?
Hvad er bøjeligt kateter?

Video: Hvad er bøjeligt kateter?

Video: Hvad er bøjeligt kateter?
Video: Fakta om vores krop: Utrolige og interessante ting sker! 2024, Kan
Anonim

Afbøjelige katetre har en spids, der kan trækkes ind i en defineret kurve Dette opnås ved at bruge en wire forbundet til en træk- eller ankerring nær spidsen. Spidsen vender tilbage til sin oprindelige form gennem naturlig tilbagespring. Næsten alle bøjelige katetre vil have en grad af styrbarhed.

Hvad er styrbare katetre?

Det styrbare kateter refererer til kateteret, der er manipuleret af en mekanisme, der kan drives af operatører eller af aktuatorer. Det styrbare kateter til minim alt invasiv kirurgi er hurtigt blevet et rigt og mangfoldigt forskningsområde.

Hvordan fungerer et styrbart kateter?

Et almindeligt styrbart kateter er konstrueret ved at flette tråd over en smørende foring, der fungerer som arbejdskanal, efterfulgt af smeltning og komprimering af et ydre lag af termoplast på den flettede foring at skabe en enkelt sammensmeltet komposit. Mange styrbare katetre har en forudindstillet form ved den distale spids.

Hvad er kateteret?

Et kateter er et rør, der indsættes i din blære, så din urin kan dræne frit. De mest almindelige årsager til at bruge et kateter er: at hvile blæren efter en episode med urinretention. at hvile blæren efter operationen – oftest blære-, tarm- eller urinvejskirurgi.

Kan du mærke dig selv tisse med et kateter?

Mens du har et kateter på, , kan du føle, som om din blære er fuld, og du skal tisse. Du kan også føle ubehag, når du vender dig, hvis dit kateterrør bliver trukket. Dette er normale problemer, som norm alt ikke kræver opmærksomhed.

Anbefalede: