Logo da.boatexistence.com

Er canterbury-klokker hjorte-resistente?

Indholdsfortegnelse:

Er canterbury-klokker hjorte-resistente?
Er canterbury-klokker hjorte-resistente?

Video: Er canterbury-klokker hjorte-resistente?

Video: Er canterbury-klokker hjorte-resistente?
Video: Ærkebiskoppen af Canterbury, Rowan Williams-FF.m4v 2024, Kan
Anonim

Planterne er hjortebestandige. Og bedst af alt er de nemme at dyrke fra frø. Som en biennale blomstrer Canterbury Bells i det andet år, selvom de nogle gange kan blomstre i det første år. Canterbury Bells er hårdføre i USDA Zone 4-10.

Er klokkeblomster hjortebestandige?

Klokkeblomstdyrkningsinstruktioner

Planterne vokser bedst i fuld sol, men vil også trives i halvskygge. Klokkeblomst foretrækker en rig, veldrænet jord. Deadhead falmede blomster for at tilskynde til yderligere blomstring. Planterne er relativt hjortebestandige.

Hvor lang tid tager det for Canterbury Bells at blomstre?

Som en biennale tager Canterbury-klokkerne to år om at blomstre, hvorefter de dør. Den bedste måde at dyrke en afgrøde af dem på er at starte dem med frø.

Vil hjorte spise blåklokker?

Som de fleste flygtige forårsplanter dukker Virginia-blåklokker op tidligt på sæsonen, før betydelig bladdække, blomstrer og går i dvale i midten af juni. De er hjortebestandige: et stort plus for gartnere i forstæder og på landet.

Kan kolibrier lide Canterbury Bells?

Anvendelser. Den slæbende form af Marine Bells er perfekt til at hænge kurve og andre beholdere, såvel som blomsterkanter. blomsterne tiltrækker kolibrier og sommerfugle.

Anbefalede: