Logo da.boatexistence.com

Hvilket hospital lå nikki grahame på?

Indholdsfortegnelse:

Hvilket hospital lå nikki grahame på?
Hvilket hospital lå nikki grahame på?

Video: Hvilket hospital lå nikki grahame på?

Video: Hvilket hospital lå nikki grahame på?
Video: Deutsch lernen (A2): Ganzer Film auf Deutsch - "Nicos Weg" | Deutsch lernen mit Videos | Untertitel 2024, Kan
Anonim

Big Brother-stjernen blev fundet død i sit hjem i London i sidste måned efter en lang kamp mod anoreksi. Hun døde en dag efter hun blev løsladt fra Dorset County Hospital i Dorchester, hvor hun modtog behandling for sin spiseforstyrrelse.

Hvorfor forlod Nikki Grahame hospitalet?

Hun sagde: "Hun var så dårlig, og hendes OCD var så slem. Jeg kunne ikke komme i nærheden af hende, da hun var så bekymret for bakterier. En gruppe af os fik hende sektioneret under Mental He alth Act. Det var forfærdeligt, men vi var nødt til at gøre det." Nikki blev senere udskrevet.

Hvordan døde Nikki Graham?

Den tidligere Big Brother-deltager døde i en alder af 38 den 9. april efter en lang kamp med den alvorlige spiseforstyrrelse. Ifølge rapporter har en læge registreret komplikationer fra anorexia nervosa som årsagen til hendes død i torsdags, og der vil ikke blive afholdt efterforskning af hendes død.

Hvad var Nikki Grahame i?

Før Grahame, dengang en håbefuld skuespillerinde, fandt berømmelse på Big Brother, optrådte som statist i BBC-sæbeoperaen EastEnders og spillede en fodboldspillers kone i Sky One's Dream Team. Hun optrådte også som deltager i ITV-datingshowet Blind Date og deltog i Miss Hertfordshire-konkurrencen i 2004.

Er nogen Big Brother-deltagere døde?

Reality TV-stjerne Nikki Grahame, der blev berømt som deltager i Big Brother, er død i en alder af 38. En erklæring fra hendes repræsentant sagde: Det er med umådelig sorg, at Nikki Grahame døde i de tidlige timer af Fredag den 9. april 2021.

Anbefalede: