Logo da.boatexistence.com

Hvem er murmur mirai nikki?

Indholdsfortegnelse:

Hvem er murmur mirai nikki?
Hvem er murmur mirai nikki?

Video: Hvem er murmur mirai nikki?

Video: Hvem er murmur mirai nikki?
Video: Тайна Запрещенной Книги Еноха Может Изменить Нашу Историю 2024, Kan
Anonim

Muru Muru (også kendt som "Mur Mur" i den engelske version) er en karakter i Future Diary. Hun er assistenten til Deus Ex Machina, og hjælper ham med at forberede og bedømme overlevelsesspillet. … Hun optræder også som hovedantagonisten i Future Diary: Paradox.

Er mumlen en skurk i Mirai Nikki?

Type of Villain

Hun dukker først op gennem "Mirai Nikki" som et komisk relief, men efterhånden som serien fortsætter, bliver hun senere afsløret som en planende psykopatder planlægger Deus for at manipulere begivenhederne i spillet for hendes egen personlige sjov.

Hvem er skurken i Future Diary?

Type of Villain

Deus Ex Machina er en af hovedantagonisterne i anime/manga-serien Future Diary. Han er rummets og tidens Gud og medskaberen af Future Diaries sammen med John Bacchus. Deus skaber overlevelsesspillet for at sikre, at han har en efterfølger til sin titel før hans uundgåelige død.

Hvem var det tredje lig i Yunos hus?

Akise afslører, at Yuno der er en falsk, da det tredje lig fundet i Yunos hus i virkeligheden er den rigtige Yuno Gasai, positivt identificeret via DNA-test med en gurkesnor tilbage på børnehjemmet blev den rigtige Yuno adopteret fra.

Hvem er skurken i Mirai Nikki?

Yuno Gasai Er sindsforvirret, psykotisk og misantropisk person.

Anbefalede: