Logo da.boatexistence.com

Er coho-laks truet?

Indholdsfortegnelse:

Er coho-laks truet?
Er coho-laks truet?

Video: Er coho-laks truet?

Video: Er coho-laks truet?
Video: SUPERIOR COHOS - Our First Trolling Trip of the Year on Lake Superior! 2024, Kan
Anonim

Om arten Én evolutionært signifikant enhed evolutionært signifikant enhed En evolutionært signifikant enhed (ESU) er en population af organismer, der anses for at være adskilt med henblik på bevaring Afgrænsning af ESU'er er vigtig, når overvejer bevaringsforanst altninger. Dette udtryk kan gælde for enhver art, underart, geografisk race eller befolkning. https://en.wikipedia.org › wiki › Evolutionært_significant_unit

Evolutionært betydningsfuld enhed - Wikipedia

af coho-laks er opført som truet , og tre ESU'er er opført som truet i henhold til Endangered Species Act. The Central California Coast Coho ESU er et af NOAA Fisheries NOAA Fisheries National Marine Fisheries Service (NMFS), uformelt kendt som NOAA Fisheries, er USAs føderale agentur, der er ansvarlig for forv altningen af nationale havressourcer https://en.wikipedia.org › National_Marine_Fisheries_Service

National Marine Fisheries Service - Wikipedia

' Arter i søgelyset.

Er coho truet?

Coho-laks i den centrale Californiske kyst er gået tilbage med mere end 95 % fra historiske befolkningsniveauer. fiskene er beskyttet som en truet art i henhold til U. S. Endangered Species Act og California Endangered Species Act.

Er coho-laks på listen over truede arter?

Visse populationer af sockeye-laks, coho-laks, chinook-laks og atlanterhavslaks er opført som endangered Sockeye-laks fra Snake River-systemet er sandsynligvis den mest truede laks. Coho laks i den nedre Columbia River kan allerede være uddød. Laks er ikke truet på verdensplan.

Er coho-laks overfisket?

Statusen for coho-populationer i Californien og det nordvestlige Stillehav varierer. Fra 2020 er mange individuelle bestande ikke overfisket, men én er opført som truet, og tre anses for truet i henhold til Endangered Species Act (ESA).

Hvor mange arter uddør hver dag?

konventionen om biologisk mangfoldighed konkluderede, at: "Hver dag går op til 150 arter tabt." Det kunne være så meget som 10 procent om året.

Anbefalede: