Logo da.boatexistence.com

Hvor skal man plante malabar-spinat?

Indholdsfortegnelse:

Hvor skal man plante malabar-spinat?
Hvor skal man plante malabar-spinat?

Video: Hvor skal man plante malabar-spinat?

Video: Hvor skal man plante malabar-spinat?
Video: как вырастить шпинат из купленных в супермаркете стеблей 2024, Kan
Anonim

Dræk Malabar-spinat i fuld sol. Den klarer sig bedst i frugtbar, fugtig, men veldrænet jord. Sørg for konstant fugt gennem sæsonen, da planterne har en tendens til at gå i blomst, hvis jorden bliver for tør.

Kommer Malabar-spinat tilbage hvert år?

Kølige temperaturer får Malabar-spinat til at krybe. Den dyrkes som en årlig, men vokser som en staude i områder, der er frostfrie.

Hvor skal jeg plante min spinat?

Vælg et plantested med fuld sol (eller delvis sol i det mindste) og veldrænet jord Forbered havejorden med gammel gødning cirka en uge før plantning, eller, Du ønsker måske at forberede din plads om efteråret, så du kan så frøene udendørs i det tidlige forår, så snart jorden tøer op.

Hvor kuldetolerant er Malabar-spinat?

alba er hjemmehørende i Sydøstasien og blomstrer derfor i vores varme fugtige Tennessee-sommere. Disse kraftige urteagtige vinstokke kan vokse op til 35 fod på en sæson. Selvom den teknisk set er flerårig, er den ikke koldhårdfør og dyrkes som en etårig plante i tempererede klimaer.

Hvordan laver du Malabar-spinat busket?

Bare klip blade og møre nye stilke 6 til 8 tommer (15-20 cm.) lange med en saks eller en kniv. Malabar tager til aggressiv beskæring, og det vil ikke skade planten på nogen måde. Faktisk vil plukning af store mængder af planten kun signalere, at den bliver endnu mere busket.

Anbefalede: