Logo da.boatexistence.com

Hvor ligger Kabarak Universitys hovedcampus?

Indholdsfortegnelse:

Hvor ligger Kabarak Universitys hovedcampus?
Hvor ligger Kabarak Universitys hovedcampus?

Video: Hvor ligger Kabarak Universitys hovedcampus?

Video: Hvor ligger Kabarak Universitys hovedcampus?
Video: Youth Talk on intergenerational dialogue – Karolina Kozieradzki, Poland 2024, Kan
Anonim

Kabarak University er et privat kristent universitet i Kenya. Det blev etableret på en 600 hektar stor gård 20 kilometer fra Nakuru langs Nakuru-Eldama-kløften. Campus byder på akademiske, religiøse og rekreative faciliteter i et roligt miljø. Universitetet også Nakuru og Nairobi campus i Nakuru.

Hvilket amt er kabarak?

Kabarak er en klan fundet i Keiyo South-distriktet, Elgeyo-Marakwet County i The Great Rift Valley, Kenya.

Er Kabarak University godt?

KLS er velrenommeret i Kenya og bliver i stigende grad en foretrukken forskningsdestination for forskere fra Europa, Amerika, Australien og Asien. Det er også en foretrukken studiedestination for studerende i Kenya og Østafrika - det har et rigt pensum i jura med en niche inden for god regeringsførelse.

Hvad er Kabarak-universitetet kendt for?

Kabarak University er en privat chartret institution for videregående uddannelse, der tilbyder holistisk kristen-baseret kvalitetsuddannelse, træning, forskning og opsøgende aktiviteter til tjeneste for Gud og menneskeheden Universitetet var etableret i år 2000 af den 2nd præsident for Kenya, H. E. den afdøde Hon. Daniel T.

Tilbyder Kabarak University diplomkurser?

Kabarak University tilbyder flere diplom- og certifikatkurser på dets tre campusser. Optagelse finder sted i januar, maj og september hvert år.

Anbefalede: