Logo da.boatexistence.com

Hvor ligger makatea?

Indholdsfortegnelse:

Hvor ligger makatea?
Hvor ligger makatea?

Video: Hvor ligger makatea?

Video: Hvor ligger makatea?
Video: Arc'teryx Presents: Makatea Vertical Adventure 2024, Kan
Anonim

Makatea, øen i Fransk Polynesien, administrativt en del af Tuamotu-Gambier administrative underafdeling. Det ligger i det centrale sydlige Stillehav, 130 miles (210 km) nordøst for Tahiti.

Hvordan kommer du til Makatea-øen?

Der er ingen direkte forbindelse fra Tahiti til Makatea. Du kan dog tage taxaen til Papeete lufthavn, flyve til Tikehau og derefter tage turen til Makatea. Alternativt kan du tage taxaen til Papeete lufthavn, flyve til Rangiroa og derefter tage turen til Makatea.

Hvor er Tahiti?

Tahiti, største ø på Îles du Vent (Windward Islands) af Society Islands, Fransk Polynesien, i det centrale sydlige Stillehav. Dens nærmeste nabo er Moorea, 20 km mod nordvest.

Er Tahiti et sikkert sted at bo?

Tahiti er et sikkert sted for turister. Generelt er der kun et par farer at være opmærksom på: Lommetyve i Pape'ete og muræner i koralrevene på dyk. De fleste besøgende opdager hurtigt, at Tahiti er varmt og imødekommende for udlændinge.

Er Makatea en rigtig ø?

Makatea, øen i Fransk Polynesien, administrativt en del af Tuamotu-Gambier administrative underafdeling. Det ligger i det centrale sydlige Stillehav, 130 miles (210 km) nordøst for Tahiti. … En hævet koralø, den er geologisk en del af Tuamotu-øgruppen.

Anbefalede: