Logo da.boatexistence.com

Hvad er en countach?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en countach?
Hvad er en countach?

Video: Hvad er en countach?

Video: Hvad er en countach?
Video: What’s inside a Lamborghini Countach? 2024, Kan
Anonim

Countach er i virkeligheden et ord på det piemontesiske sprog, en italiensk dialekt, der tales i landets nordvestlige region. … Det er forvandlet til at betyde " et undringsudråb foran noget ekstraordinært eller overdrevet." Det er mere eller mindre som at sige på italiensk "perbacco!" eller "accipicchia" (golly eller geez).

Hvad betyder Countach?

Et af hans hyppigste udråb var 'countach', som bogstaveligt betyder pest, smitte, og bruges faktisk mere til at udtrykke forundring eller endda beundring, som 'godhed'.

Er Countach et dårligt ord?

1. Navnet "Countach" oversætter faktisk til et bandeord. Dette må være en af de bedste sidespring for censur, som ethvert firma nogensinde er sluppet afsted med. Countach er et bandeord på den piemontesiske dialekt, og det udbrød lederen af Bertones designhus, da han så bilens design for første gang.

Hvor meget koster en Lamborghini Countach 2020?

Lamborghini vil lave 112 af hybrid Countach til en pris på $2,64 millioner.

Hvor er Countach fra?

Countachen var en af de få Lamborghini-modeller, der ikke var opkaldt efter en kamptyr. "Countach!" er faktisk et mildt bandeord på den piemontesiske dialekt, der blev t alt for årtier siden i regionen i Italien, hvor bilen først blev designet.

Anbefalede: