Logo da.boatexistence.com

Hvad er det at trampe og råbe?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er det at trampe og råbe?
Hvad er det at trampe og råbe?

Video: Hvad er det at trampe og råbe?

Video: Hvad er det at trampe og råbe?
Video: Sikkerhedsstyrelsen - Nytår Igen | ft. Jesu Brødre, Niels Olsen, Lina Rafn, Shambs & Klam Vandmand 2024, Kan
Anonim

Ifølge en playliste, der er dedikeret til genren, bruger Spotify Stomp og Holler til at henvise til kunstnere som Mumford and Sons, Ed Sheeran, The Lumineers og Of Monsters and Men. De er alle en smule folk-påvirkede og har været kendt for at råbe 'HEY!

Hvilken type genre er stomp and holler?

Dette er det nye ansigt for folk Så dybest set dets bands som Mumford & Sons, The Lumineers, Of Monsters And Men, Vance Joy… så videre og så videre. Det er bare et fedt navn for de forskellige trends inden for stor poppy indie-folk gennem de sidste par år. Giver disse genrer dig lyst til – som navnet antyder – at trampe og råbe?

Hvad er Metropopolis?

Metropopolis er en genre, der inkluderer Charli XCX, St. Vincent og Bleachers Det udmærker sig ved at være et ord, der aldrig er blevet brugt af nogen undtagen af Spotify-algoritmeproducenterne Echo Nest og to personer, der kan lide en fejlstavet version af filmen Metropolis på Facebook.

Hvad er Otacore?

Otacore er musik, der er stærkt påvirket af japansk anime-kultur Det er en forkortelse for det japanske ord "Otaku", som groft sagt oversættes til en "nørd", der har forbrugende interesser i anime, og musikudtrykket "core", som bruges som en etiket for enhver type hardcore musik.

Er STOMP australsk?

Stomp (stiliseret som STOMP) er en percussion-gruppe, med oprindelse i Brighton, Storbritannien, der bruger kroppen og almindelige genstande til at skabe en fysisk teaterforestilling ved hjælp af rytmer, akrobatik og pantomime.

Anbefalede: