Logo da.boatexistence.com

Hvornår udløber auston matthews-kontrakten?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår udløber auston matthews-kontrakten?
Hvornår udløber auston matthews-kontrakten?

Video: Hvornår udløber auston matthews-kontrakten?

Video: Hvornår udløber auston matthews-kontrakten?
Video: THIS Is Why The Auston Matthews Contract Changes EVERYTHING… (Maple Leafs Trade Rumors & News Today) 2024, Kan
Anonim

Matthews, som kunne have været en begrænset gratis agent i denne offseason, underskrev den 5. februar en femårig kontrakt med en gennemsnitlig årlig værdi på $11,634 millioner. Den løber gennem 2023-24 NHL-sæsonen.

Hvem er den bedst bet alte spiller i NHL?

Denne statistik viser de bedst bet alte spillere i National Hockey League i sæsonen 2020/21 baseret på deres løn og påtegninger. Auston Matthews fra Toronto Maple Leafs var den bedst bet alte spiller i 2020/21 med en samlet indtjening på 16 millioner amerikanske dollars.

Hvorfor forlod Auston Matthews træningen i dag?

“Han havde det bare ikke så fantastisk i dag efter [onsdags 3-1-tab til Oilers], sagde cheftræner Sheldon Keefe til journalister under et Zoom-opkald efter Torsdags træning."Så han vil tage resten af dagen her i dag, og vi vil se, hvordan han har det i morgen og [give] en opdatering i morgen. "

Hvad er Zach Hymans løn?

The Edmonton Oilers lavede et stort indslag i free agency onsdag, idet de underskrev den frie agent-fløjspiller Zach Hyman til en syv-årig $38,5 millioner kontrakt. Hyman, 29, slutter sig til Oilers efter at have tilbragt de første seks sæsoner af sin karriere hos Toronto Maple Leafs.

Hvorfor forlod Zach Hyman?

Zach Hyman forlader Toronto. Efter ugers diskussioner var Maple Leafs simpelthen ikke i stand til at nærme sig et massivt konkurrerende bud fra Edmonton Oilers på den 29-årige kantspiller, som har været i Toronto organisation siden 2015.

Anbefalede: