Logo da.boatexistence.com

Mistede twitter 5 milliarder?

Indholdsfortegnelse:

Mistede twitter 5 milliarder?
Mistede twitter 5 milliarder?

Video: Mistede twitter 5 milliarder?

Video: Mistede twitter 5 milliarder?
Video: I Hugged The World's Top 100 Celebrities 2024, Kan
Anonim

Twitter mister 5 milliarder dollars i markedsværdi, efter at Trump er permanent udelukket fra platformen Twitter-aktien faldt mandag, efter at platformen permanent udelukkede præsident Donald Trump. Twitters aktiekurs faldt med så meget som 12 % i mandags og slettede 5 milliarder dollars fra markedsværdien.

Mister twitter penge?

Denne statistik repræsenterer Twitters årlige nettoindkomst/tab fra 2010 til 2020. I den senest rapporterede regnskabsperiode udgjorde det sociale netværks årlige nettotab næsten 1,14 milliarder amerikanske dollars, et fald fra en nettoindkomst på 1,47 milliarder amerikanske dollars i det foregående år.

Vil Twitter-aktien stige?

aktiekursprognose

De 34 analytikere, der tilbyder 12-måneders prisprognoser for Twitter Inc., har et medianmål på 75,00, med et højt estimat på 90,00 og en lavt estimat på 33,00. Medianestimatet repræsenterer en stigning på +17,79 % fra den sidste pris på 63,67.

Er Twtr en god aktie at købe?

TWTR er a 3 (Hold) på Zacks Rank, med en VGM-score på B. Derudover kan virksomheden være et topvalg for vækstinvestorer. TWTR har en Growth Style Score på B, og forudsiger år-til-år indtjeningsvækst på 201,2 % for indeværende regnskabsår.

Er Twitter et køb eller salg?

Twitter har modtaget konsensusvurderingen Hold. Virksomhedens gennemsnitlige vurderingsscore er 2,42 og er baseret på 16 buy ratings, 15 hold ratings og 2 sell ratings.

Anbefalede: