Logo da.boatexistence.com

Dræbte Tommy Desimone virkelig edderkop?

Indholdsfortegnelse:

Dræbte Tommy Desimone virkelig edderkop?
Dræbte Tommy Desimone virkelig edderkop?

Video: Dræbte Tommy Desimone virkelig edderkop?

Video: Dræbte Tommy Desimone virkelig edderkop?
Video: Goodfellas : Spider Gets Killed by Tommy HD (Remastered) 2024, Kan
Anonim

Jimmy roste Spider, hvilket gjorde Tommy vrede, som skød Spider flere gange og dræbte ham. Som mange andre karakterer i Goodfellas er Spider baseret på en virkelig person, og ifølge den rigtige Henry Hill skete hans død i filmen ligesom i det virkelige liv.

Hvem var edderkop på Goodfellas?

Goodfellas (1990) - Michael Imperioli as Spider - IMDb.

Vidste Tommy, at han ville få nakke?

Tommy var kendt i pøbelen for sin voldelige og impulsive adfærd, som fik ham og hans besætning i en masse problemer og i sidste ende førte til hans død. … Indsættelsesceremonien er typisk velbesøgt, og netop derfor vidste Tommy, at han ville blive dræbt, selvom han blev skudt i baghovedet.

Hvorfor blev Tommy slået i Goodfellas?

I Martin Scorsese's klassiske gangsterfilm Goodfellas bliver Tommy DeVito, spillet af Joe Pesci, tæsket af John Gottis familie som gengældelse for at have dræbt den skabte Billy Batts, spillet af Frank Vincent. … Problemet er, at Gotti-holdet ikke havde noget at gøre med DeSimones død.

Hvorfor blev Jimmy ikke slået?

Som Henry nævnte, blev han ikke kun dræbt på grund af Batts, men af en masse andre unævnte årsager. Det kunne også være, at der aldrig var en grund til at få Jimmy tæsket i første omgang fordi ingen ville vide, at han var involveret Da Tommy truer og misbruger Batts, var der Batts-folk i baren.

Anbefalede: