Logo da.boatexistence.com

Kan du køle et tæppe?

Indholdsfortegnelse:

Kan du køle et tæppe?
Kan du køle et tæppe?

Video: Kan du køle et tæppe?

Video: Kan du køle et tæppe?
Video: OK støtter sporten | Cykling | Sjov TV-reklame 2024, Juli
Anonim

Brug din trofaste nål og voksetråd til at håndsy den nye frynser til bunden af den eksisterende frynser, så den helt dækker den gamle frynser. Brug en dobbelt-søm til at sy de overlappende ender af de nye erstatningstråde på undersiden af dit tæppe.

Kan du klippe panden af et tæppe?

Fordi frynsen er en forlængelse af tæppets fundament, kan det være skadeligt for tæppets stabilitet at skære frynsen af , hvis enderne ikke er ordentligt fastgjort.

Kan jeg tilføje frynser til et tæppe?

For at tilføje frynser eller trim som mit til et billigt tæppe, behøver du kun en nål og tråd, saks og selve trimningen Nemt som det kan være. Klip blot frynserne / trimningen ned til den korrekte længde til dit tæppe.… Træk derefter nålen og sy frynserne/kanten til enden af tæppet med en grundsøm eller piskesøm.

Skal jeg fjerne frynser fra et orientalsk tæppe?

Fringe har i de fleste tilfælde ringe eller ingen væsentlig indflydelse på værdien af et tæppe, fordi det er et biprodukt af vævningsprocessen. Men hvis frynserkvasterne løsnes, revnes, eller slides af, kan tæppets knuder begynde at trække sig væk og løsne sig, og det har ABSOLUT indflydelse på tæppets værdi.

Hvordan kan du se, om et orientalsk tæppe er værdifuldt?

Tjek for at være sikker på, at farven går til bunden af hver tott, og se efter knuder i bunden. Disse er også indikatorer på, at tæppet er håndlavet. Håndlavede persiske tæpper er betydeligt mere værdifulde end maskinfremstillede tæpper.

Anbefalede: