Logo da.boatexistence.com

Hvad er doodle-matematik?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er doodle-matematik?
Hvad er doodle-matematik?

Video: Hvad er doodle-matematik?

Video: Hvad er doodle-matematik?
Video: Normalfordeling - hvad er det? 2024, Kan
Anonim

DoodleMaths er en app, der forbedrer børns selvtillid og evner i matematik. DoodleMaths er designet af matematiklærere og fungerer ved at identificere et barns niveau, styrker og svagheder og gradvist udvikle dem i den hastighed, der passer til dem.

Hvilken alder er DoodleMaths for?

DoodleMaths er en matematik-app designet til børn mellem 4 og 14 år, som kan bruges derhjemme eller i skoler.

Er DoodleMaths godt?

DoodleMaths er en fantastisk app til folkeskolebørn til at booste deres selvtillid og forbedre deres evner til matematik. Fordi det er sjovt at bruge, har vi ingen problemer med at få vores datter til at lave 10 minutter om dagen på appen, som virkelig har hjulpet hende med matematik.

Hvad er Doodle learning?

Doodle skaber et personligt arbejdsprogram for hvert barn, der er skræddersyet til deres styrker og svagheder. Ved at sætte arbejdet på det helt rigtige niveau, lukker Doodle huller i viden og introducerer gradvist nye emner, hvilket hjælper hvert barn med at indhente og holde sig på sporet i deres læring.

Er Doodle engelsk godt?

Doodle English er af samme kvalitet som de andre apps i sin serie: excellent. Den har klare mål for læring og bruger en effektiv og letanvendelig model til at nå dem.

Anbefalede: