Logo da.boatexistence.com

Hvornår kom banebryderen tilbage?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår kom banebryderen tilbage?
Hvornår kom banebryderen tilbage?

Video: Hvornår kom banebryderen tilbage?

Video: Hvornår kom banebryderen tilbage?
Video: Я ПРОШЛА STEELRISING 2024, Kan
Anonim

Udgået i 2008, efter kun syv år på det nordamerikanske marked, blev Chevrolet TrailBlazer genoplivet i 2012 som en SUV bestemt til en række nye markeder.

Har Chevy lavet en banebrydende 2020?

General Motors annoncerede den helt nye 2020 Chevrolet Trailblazer den 16. aprilth, 2019 ved Auto Shanghai 2019. The all- nye Trailblazer er en subkompakt crossover utility vehicle (CUV). Køretøjet var oprindeligt beregnet til at erstatte Trax i Chevys nordamerikanske utility vehicle lineup.

Hvad var det værste år for Chevy Trailblazer?

Ifølge CarComplaints' omfattende database rangerer 2002 som den dårligste modelår af Chevrolet Trailblazer. Ejere rapporterede fuldstændig transmissionsfejl, med et gennemsnit på $3.100 til reparation og et gennemsnit på 100.000 miles, når problemet opstår.

Hvilke problemer har Chevy Trailblazers?

Der blev rapporteret 30 problemer i alt. Kontrollampen for motoren, der tændte på grund af et problem med gasdækslet, var den eneste anden klage, der havde mere end 200 rapporter fra forbrugere. Andre problemer omfattede ting som CD-afspillerfejl, slidte ventilsæder og knastakselaktuatorer.

Har Chevy Trailblazers transmissionsproblemer?

For eksempel rapporterede mange ejere, at deres TrailBlazers transmission fejlede Endnu en gang havde den gennemsnitlige TrailBlazer, der havde dette problem, mange kilometer på sig, da gennemsnittet var omkring 100, 000 miles. Men i modsætning til tilbehørsproblemerne kostede det i gennemsnit $2.200 at løse TrailBlazers transmissionsproblem.

Anbefalede: