Logo da.boatexistence.com

Hvad er en ventilpositioner?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en ventilpositioner?
Hvad er en ventilpositioner?

Video: Hvad er en ventilpositioner?

Video: Hvad er en ventilpositioner?
Video: What are Valve Positioners? 2024, Kan
Anonim

Som almindeligt reguleringsventiltilbehør leverer ventilpositioneren trykluft til ventilaktuatoren, så positionen af ventilstammen eller akslen svarer til indstillingspunktet fra styringen system. Ventilpositionere er typisk pneumatiske eller analoge I/P og bruges, når en ventil kræver drosling.

Hvad er brugen af en ventilpositioner?

A ventilpositioner er en enhed, der bruges til at øge eller mindske luftbelastningstrykket, der driver aktuatoren, indtil ventilens spindel når en "POSITION" balanceret til udgangssignalet fra processen variabel instrument controller.

Hvilke typer ventilpositioner er der?

Der er fire grundlæggende typer ventilpositionere: pneumatisk, elektronisk, elektro-pneumatisk og digital

  • Pneumatiske enheder sender og modtager pneumatiske signaler. …
  • Elektriske ventilpositionere sender og modtager elektriske signaler.

Hvad er en ventilpositioner og aktuator?

Ventilaktuator - som flytter ventilens modulerende element, såsom kugle eller sommerfugl. Ventilpositioner - Som sikrer, at ventilen har nået den ønskede åbningsgrad. Dette overvinder problemerne med friktion og slid.

Er en ventilpositioner en kontrolanordning?

En ventilpositioner er en enhed, der bruges til at øge eller mindske luftbelastningstrykket, der driver aktuatoren på en kontrolventil, indtil ventilens spindel når en position, der er balanceret i forhold til udgangssignalet fra den procesvariable instrumentstyring. påkrævet for nøje at følge styresignalet.

Anbefalede: