Logo da.boatexistence.com

Hvad er formålet med svinghjulets timingmærke?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er formålet med svinghjulets timingmærke?
Hvad er formålet med svinghjulets timingmærke?

Video: Hvad er formålet med svinghjulets timingmærke?

Video: Hvad er formålet med svinghjulets timingmærke?
Video: isuzu trooper 4jx1 flywheel timming tutorial 2024, Kan
Anonim

Et timingmærke er en indikator bruges til at indstille timingen af tændingssystemet på en motor, der typisk findes på krumtapakslens remskive (som vist) eller svinghjulet, som er største radius, der roterer ved krumtapakselhastighed og derfor det sted, hvor mærker med én grads intervaller vil være længst fra hinanden.

Hvorfor er det vigtigt at justere timingmærkerne på krumtapakselgearet og knastakselgearet ?

For at motoren skal fungere effektivt, er det vigtigt at justere krumtapakselgearet og knastakselgearet når du planlægger at skifte tandrem Tandremmen er en del af forbrændingsmotoren. … Hvis krumtapakselgearene ikke er justeret korrekt, vil motoren have problemer med at starte.

Hvorfor er det vigtigt at sikre, at alle timingmærker stemmer overens?

Hvorfor er det vigtigt at sikre, at alle tidsmærker stemmer overens? Disse mærker skal flugte med hinanden, når tandremmen monteres og efterses, efter at tandremsstrammeren er blevet justeret … Tandremmen, hvis den er korrekt installeret, synkroniserer positionen af knastakslerne med krumtapakslens position.

Hvad er F-mærket på svinghjulet?

"F"-mærket er når punkterne åbnes, og gnisten opstår. "T"-mærket er TopDeadCenter. De to mærker til venstre er de fulde forhåndsmærker. Ved 3000 omdr./min. vil gnisten opstå mellem disse mærker.

Hvad betyder F og T på pitbikes svinghjul?

T-mærket er øverste dødpunkt, " F" er den indledende timing ved tomgang.

Anbefalede: