Logo da.boatexistence.com

Kan alts underskrive guild-charter?

Indholdsfortegnelse:

Kan alts underskrive guild-charter?
Kan alts underskrive guild-charter?

Video: Kan alts underskrive guild-charter?

Video: Kan alts underskrive guild-charter?
Video: SECRETS UNEARTHED (Shocking Relics and Artifacts) Scott Wolter 2024, Kan
Anonim

Guild-charteret er en spilmekaniker, der aldrig rigtig er blevet stillet spørgsmålstegn ved -- for at starte et guild, skal du have fat i et charter fra en NPC og derefter få ni andre personer (ikke karakterer, personer, som alts på den samme konto kan kun underskrive én gang) for at underskrive den.

Kan nogen underskrive et guildcharter?

Det nødvendige antal underskrifter for at fuldføre guild-registreringen er 10. De personer, der underskriver dit charter, skal også være guildless.

Kan flere karakterer fra den samme konto underskrive et guild-charter?

Kommentar af Cybersqu. For at være mere specifik, når der står "Unikke" tilmeldinger, betyder det kun 1 tegn fra en konto kan underskrive det samme charter. … Du skal have 9 konti, hver med 1 tegn underskriver charteret.

Kan jeg lave et guild med alts?

World of Warcraft spillere kan invitere alts til deres guild, uden at den karakter er online takket være rekrutteringssystemet i spillet. … Der har eksisteret siden vaniljens tidlige dage, og guilds mødes af en række PvE- og/eller PvP-årsager afhængigt af deres ligesindede medlemmer.

Hvad gør det wow at underskrive et guildcharter?

A Guild Charter er en genstand i spillet købt fra en Guildmaster NPC, som kan præsenteres til andre spillere for at få underskrift for at starte et nyt guild.

Anbefalede: