Logo da.boatexistence.com

Har nighthawk ac1900 brug for et modem?

Indholdsfortegnelse:

Har nighthawk ac1900 brug for et modem?
Har nighthawk ac1900 brug for et modem?

Video: Har nighthawk ac1900 brug for et modem?

Video: Har nighthawk ac1900 brug for et modem?
Video: How to Change your Wireless Router Name and Password | NETGEAR 2024, Kan
Anonim

Nej, NETGEAR Nighthawk er bare en router, ikke et modem. Du skal bruge et modem i kombination med denne router for at få dit netværk op at køre.

Kan du bruge en Netgear-router uden et modem?

Du kan bruge en router uden et modem til at overføre filer eller streame indhold mellem enheder på et trådløst netværk. Du skal dog have et modem og en internetudbyder (ISP), hvis du vil have adgang til internettet.

Er Netgear Nighthawk også et modem?

Nej, NightHawk har ingen modemfunktioner. Selve forbindelsen til internetudbyderen er typisk på mange måder specifik for, hvad din tjenesteudbyder leverer til dit hus. Det kan være DSL, fiber, kabel osv.

Er Netgear Nighthawk AC2300 et modem og en router?

Netgear Nighthawk AC2300 (R7000P) er en dual-band router, der tilbyder god gennemstrømning på nært hold og en håndfuld abonnementsbaserede netværkssikkerheds- og forældrekontrolmuligheder, men dens ydeevne på lang rækkevidde kunne være bedre.

Har Netgear Nighthawk AC1750 brug for et modem?

Re: netgear R6300v2 – Smart WiFi Router AC1750, har jeg brug for et Comcast-modem? R6300v2 har ikke et modem, så du bliver enten nødt til at beholde TG862'eren eller få et separat modem, der passer sammen med din Netgear. Du kan finde en liste over modemer godkendt af Comcast på

Anbefalede: