Logo da.boatexistence.com

Kunne Diana Spencer synge?

Indholdsfortegnelse:

Kunne Diana Spencer synge?
Kunne Diana Spencer synge?

Video: Kunne Diana Spencer synge?

Video: Kunne Diana Spencer synge?
Video: ČUDNE PRIČE 153 - PRINCEZA DAJANA i srećne godine braka‼ 2024, Kan
Anonim

Prinsesse Diana filmede sig selv synge "All I Ask of You" fra "Phantom of the Opera" som en bryllupsdagsgave til prins Charles i "The Crown". Den private optræden siges at er faktisk sket i det virkelige liv, selvom der er debat om, hvorvidt den rigtige Diana faktisk sang sangen eller mimede.

Kan Diana rent faktisk synge?

Prinsesse Diana filmede virkelig sig selv, mens hun opførte "All I Ask of You" fra Phantom of the Opera og optog videoen på musicalens West End-set. … "At det er præcis, som det skete i serien - som i hun hyrede West End-sættet, fik et filmhold ind og filmede det for Charles.

Sung Diana virkelig Phantom of the Opera?

The Phantom of the Opera bekræftede også, at Prinsesse Diana fremførte 'All I Ask of You' på Phantom-scenen til en 'privat video'. Men den officielle side for Andrew Lloyd-Webber-produktionen kunne heller ikke specificere, om dette var en danseoptræden, eller om prinsessen sang sangen på scenen.

Hvorfor giftede Charles sig ikke med Camilla?

Samlet set er flertallet af kongelige biografer blevet enige om, at selv hvis Charles og Camilla ønskede at gifte sig eller prøvede at få godkendelse til at blive gift, ville det være blevet afvist, for ifølge Charles' kusine og gudmor Patricia Mountbatten, et palads hoffolk fandt på det tidspunkt Camilla uegnet som hustru til …

Har Diana lavet Charles til en sangvideo?

Den virkelige historie bag prinsesse Dianas 'Phantom of the Opera'-forestilling, hun gav prins Charles til deres bryllupsdag i 'The Crown' Princess Diana filmede sig selv synge "All I Ask of You"fra "Phantom of the Opera" som en bryllupsdagsgave til prins Charles i "The Crown. "

Anbefalede: