Logo da.boatexistence.com

Kunne natalie wood synge?

Indholdsfortegnelse:

Kunne natalie wood synge?
Kunne natalie wood synge?

Video: Kunne natalie wood synge?

Video: Kunne natalie wood synge?
Video: Der mysteriöse Tod von Natalie Wood... / Dokumentation 2023 2024, Kan
Anonim

Mens Wood laver sin egen dans i filmen, sang hun ikke selv. Eller rettere, hun sang sin egen og fandt senere ud af, at hun var blevet døbt i filmen.

Sung Marni Nixon for Julie Andrews i The Sound of Music?

Da Nixon mødte Andrews på settet til The Sound of Music – Nixon havde en lille rolle som søster Sophia, der sang Maria – hun var nervøs. Hun havde trods alt sungetrollen i den film, som Andrews havde eftertragtet og fortjent.

Hvorfor sang Natalie Wood ikke i West Side Story?

NPR rapporterer, at det på det tidspunkt ikke var ualmindeligt, at filmstudier hyrede spøgelsessangere til at dubbe stemmerne fra berømte skuespillere, som ikke helt kunne styre deres karakterers sange. Wood var en af de stjerner fordi hun simpelthen ikke havde den musikalske evne til at bære West Side Story-melodierne videre

Sang Audrey Hepburn noget i My Fair Lady?

Selv om hendes sang blev eftersynkroniseret af Marni Nixon, optræder Audrey Hepburns sang faktisk i form af det første vers af "Just You Wait, Henry Higgins," Men når sangen går ind i sopranrækken (et minut) og seksten sekunder inde), Nixon overtager vokalen

Sung Richard Beymer faktisk i West Side Story?

Soundtracket til "West Side Story" var en festival af overdubs, hvor stjernetæppet næsten ikke sang noget. Jimmy Bryant sang for Richard Beymer (Tony) og Tucker Smith for Russ Tamblyn (Riff). "Det var et meget svært partitur, fordi det næsten er skrevet som en opera, meget kompliceret," siger Nixon.

Anbefalede: