Logo da.boatexistence.com

Hvilken er den bedste stiltonost?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken er den bedste stiltonost?
Hvilken er den bedste stiltonost?

Video: Hvilken er den bedste stiltonost?

Video: Hvilken er den bedste stiltonost?
Video: AGATHA CHRISTIE. Pasajero para Frankfurt 3. Audiolibro voz humana. Subtítulos. 2024, Kan
Anonim

Colston Bassett Stilton betragtes bredt som en af de bedste Stilton, du kan få, men dens producent er den mindste af de seks producenter af ægte Stilton-ost.

Hvad er den bedste britiske blåskimmelost?

Cornish Blue vandt Supreme Champion ved 2010 World Cheese Awards og bedste britiske ost i 2011. Osten laves i to forskellige variationer; en med vegetarisk osteløbe og en med traditionel animalsk osteløbe.

Hvilken blåskimmelost er den stærkeste?

Stærkeste blå oste

De cremede, smuldrende blåskimmeloste bliver de stærkeste. Roquefort er absolut vinderen i kategorien stærk blåskimmelost. Den har en karakteristisk bid og aroma, uanset hvordan du skærer den i skiver.

Hvad er forskellen mellem blåskimmelost og Stilton?

Hvad er forskellen mellem Stilton-ost og blåskimmelost? … Ligesom Champagne er en mousserende vin lavet i Champagne-distriktet i Frankrig, er Stilton en særlig type blåskimmelost, der kun er godkendt til at blive fremstillet i tre shires (amter) i England–Nottinghamshire, Derbyshire og Leicestershire.

Er der forskellige typer Stilton?

Stilton er en engelsk ost, produceret i to varianter: Blå, som er tilsat Penicillium roqueforti for at generere en karakteristisk lugt og smag, og hvid, som ikke har.

Anbefalede: