Hvor er greenwood indiana?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er greenwood indiana?
Hvor er greenwood indiana?

Video: Hvor er greenwood indiana?

Video: Hvor er greenwood indiana?
Video: Tornado Terror in US! EF-2 Tornado Hits Greenwood, Indiana, june 2023 2024, Oktober
Anonim

Greenwood er en by i Johnson County, Indiana, USA. Befolkningen var 49.791 ved folketællingen i 2010 og steg til 59.458 i folketællingen 2019-estimaterne. Greenwood ligger mellem Indiana State Road 37 og Interstate 65.

Er Greenwood Indiana en del af Indianapolis?

Greenwood er en forstad til Indianapolis med en befolkning på 57.764. Greenwood ligger i Johnson County og er et af de bedste steder at bo i Indiana. At bo i Greenwood giver beboerne en tæt forstadsstemning, og de fleste beboere ejer deres hjem. I Greenwood er der en masse parker.

Hvilken side af Indianapolis er Greenwood?

Greenwood er en forstadsby beliggende på den sydlige del af Indianapolis i Johnson County. Vi er langt nok fra Indianapolis til, at Greenwood føles som en oase fra storbyen. Men det er stadig kun omkring 20 minutter væk fra centrum!

Er Greenwood Indiana sikkert at bo i?

Chancen for at blive offer for enten voldelig kriminalitet eller ejendomskriminalitet i Greenwood er 1 ud af 37. Baseret på FBI-kriminalitetsdata er Greenwood ikke et af de sikreste samfund i Amerika I forhold til Indiana har Greenwood en kriminalitetsrate, der er højere end 86 % af statens byer og byer i alle størrelser.

Hvad er den sikreste by i Indiana?

Beboere hævder, at Zionsville er et af de sikreste steder at bo i Indiana, og de tager ikke fejl. Denne lille by kan ikke kun prale af en af de laveste kriminalitetsrater i Indiana, men den er også en af de laveste i USA.

Anbefalede: