Logo da.boatexistence.com

Vokser forsythias i Florida?

Indholdsfortegnelse:

Vokser forsythias i Florida?
Vokser forsythias i Florida?

Video: Vokser forsythias i Florida?

Video: Vokser forsythias i Florida?
Video: КРАСИВЫЕ и ПРОСТЫЕ в УХОДЕ Кустарники Максимум Красоты при Минимальном Уходе 2024, Kan
Anonim

Forsythia Sage (Salvia madrensis) planten vil fryse tilbage til jorden om vinteren i det centrale Florida. Den gule blomstrende plante er attraktiv, når den kombineres med lilla blomstrende planter, pentas, prydgræsser og tæppeblomst.

Hvor vokser forsythia?

Et sikkert tegn på, at foråret virkelig er kommet, er forsythiens lysende gule blomster. Opkaldt efter William Forsyth, en skotsk gartner fra det 18. århundrede, er forsythiaen en løvfældende busk, der er hjemmehørende i Kina, Korea og Europa I Iowa blomstrer forsythia typisk i begyndelsen til midten af april.

Har Forsythias brug for sol eller skygge?

Fuld sol og delvis skygge er bedst til denne busk, hvilket betyder, at den foretrækker mindst 4 timers direkte, ufiltreret sollys hver dag.

Hvilken zone vokser forsythia i?

Forsythia er hårdfør fra at vokse zone 5 til 9 Den tåler fuld sol til delvis skygge, men har brug for mindst seks timers fuld sol for en kraftig blomstring. Forsythia vil tåle de fleste slags jord, hvis den dræner godt. Denne plante trives ikke under fugtige forhold, men når den først er etableret, vil den tolerere tørke.

Hvordan vokser rævehandsker i Florida?

Svar: Rævebjælke (Digitalis) dyrkes som enårig i det centrale Florida Planterne sættes ud om efteråret, blomstrer om foråret og fjernes inden midsommer. De nyder fuld til delvis sol og en veldrænet jord. Placér planterne omkring en fod fra hinanden, og gød som du ville gøre med andre enårige planter.

Anbefalede: