Logo da.boatexistence.com

Hvor er den mystiske switch hitman 3?

Indholdsfortegnelse:

Hvor er den mystiske switch hitman 3?
Hvor er den mystiske switch hitman 3?

Video: Hvor er den mystiske switch hitman 3?

Video: Hvor er den mystiske switch hitman 3?
Video: Скандальная Альбина_Рассказ_Слушать 2024, Kan
Anonim

Der er en mystisk kontakt i biblioteket i palæet i Dartmoor-missionen i Hitman 3. Når du støder på det første gang, vil du sandsynligvis ikke være i stand til at aktivere det – der kræves en speciel vare.

Hvordan bruger du den mystiske switch i Hitman 3?

Aktiver den mystiske kontakt

Forlad Emma og Gregorys værelse og drej til højre. Gå ned ad gangen og hæng til venstre, når du går gennem døren forbi spejlet. Kig på jorden ved bogreolen og brug stokken på den mystiske kontakt Dette åbner den skjulte dør, og du kan gå videre uafbrudt.

Hvilken genstand skal du bruge til den mystiske switch Hitman 3?

Når du først støder på den mystiske switch, er den nedtonet og siger element nødvendig. Den genstand, du skal bruge, er Bulldog Cane, som kan findes i Emma og Gregorys værelse nede ad gangen fra biblioteket. Det er et af de spor, du vil finde, mens du undersøger deres værelse, så du har sikkert allerede set det før.

Hvor er Rebeccas værelse Hitman 3?

Rebecca's Room er placeret på niveau 1 i den sydøstlige del af bygningen. Døren er låst, men du kan kravle ud af det nærliggende vindue og smutte langs kanten for at få adgang til rummet via et åbent vindue.

Hvem myrdede Zachary Hitman 3?

Dræberen gjorde det

Emma Gregory gjorde det. Hun brugte laboratorieudstyret i drivhuset til at brygge en dødelig gift op og derefter putte den i Gregorys drink på hans værelse. En af husets ansatte så hende ved drivhuset lige før dødstidspunktet.

Anbefalede: