Logo da.boatexistence.com

Hvilken for alle formål?

Indholdsfortegnelse:

Hvilken for alle formål?
Hvilken for alle formål?

Video: Hvilken for alle formål?

Video: Hvilken for alle formål?
Video: Формула красивой покраски искусственного камня. Вам понравится! 2024, Kan
Anonim

For alle hensigter og formål er en sætning betyder "i det væsentlige" eller "i kraft" Det bliver ofte forvekslet som til alle intensive formål, fordi når de tales højt, lyder disse to sætninger meget lignende. Disse fejl, hvor forkerte ord og sætninger erstattes, men betydningen forbliver den samme, er kendt som æggekorn.

Hvordan bruger du sætningen til alle formål?

-bruges til at sige, at én ting har den samme effekt eller resultat som noget andet. Deres beslutning om at begynde at bombe var, for alle hensigter, en krigserklæring.

Hvad betyder til alle intensive formål?

til alle intensive formål. 8. august 2016 - Mens folk generelt bruger både til alle hensigter og til alle intensive formål at betyde " i enhver praktisk forstand", "som virker som om", eller "stort set/næsten fuldstændigt,” er standardformen for formsproget for alle hensigter og formål.

Er for alt i verden en kliche?

alle hensigter og formål, for (at)

Ifølge Eric Partridge har det været en kliché siden midten af det nittende århundrede. Det opstod i engelsk lov i 1500-tallet, hvor det var endnu mere langhåret formuleret, til enhver hensigt, konstruktioner og formål.

Hvad betyder i enhver praktisk forstand?

Adv. 1. til alle praktiske formål - i enhver praktisk forstand; "sagten er for alt i verden afsluttet"; "resten er for alle praktiske formål ubrugelige" for alt i verden, til enhver hensigt. Baseret på WordNet 3.0, Farlex clipart-samling.

Anbefalede: