Logo da.boatexistence.com

Hvad er en postcondition?

Indholdsfortegnelse:

Hvad er en postcondition?
Hvad er en postcondition?

Video: Hvad er en postcondition?

Video: Hvad er en postcondition?
Video: Software Requirement Specification (SRS) Tutorial and EXAMPLE | Functional Requirement Document 2024, Kan
Anonim

I computerprogrammering er en postbetingelse en betingelse eller et prædikat, der altid skal være sandt lige efter udførelsen af en kodesektion eller efter en operation i en formel specifikation. Postbetingelser bliver nogle gange testet ved hjælp af påstande i selve koden.

Hvad er en postcondition-python?

En forudsætning er noget, der skal være sandt i starten af en funktion, for at den kan fungere korrekt. En postcondition er noget, som funktionen garanterer, er sandt, når den afsluttes En invariant er noget, der altid er sandt på et bestemt punkt inde i et stykke kode.

Hvad er postbetingelserne for en funktion?

En postbetingelse er et prædikat, der bør holde ved udgang fra en funktion. Det udtrykker de betingelser, som en funktion skal sikre for returværdien og/eller tilstanden af objekter, der kan bruges af funktionen.

Hvad er en forudsætning ved programmering?

I computerprogrammering er en forudsætning en betingelse eller et prædikat, der altid skal være sandt lige før udførelsen af en kodesektion eller før en operation i en formel specifikation.

Hvad er postcondition i brugstilfælde?

A post-condition of a use case lister mulige tilstande, som systemet kan være i, efter use casen kører Systemet skal være i en af disse tilstande. En post-condition angiver også handlinger, som systemet udfører i slutningen af use casen, uanset hvad der skete i use casen.

Anbefalede: