I gcse hvad er en 5'er?

Indholdsfortegnelse:

I gcse hvad er en 5'er?
I gcse hvad er en 5'er?

Video: I gcse hvad er en 5'er?

Video: I gcse hvad er en 5'er?
Video: Addition rule for probability | Probability and Statistics | Khan Academy 2024, September
Anonim

Tilsvarende GCSE-karakterer Grade 5 er et "stærkt bestået" og svarer til et højt C og lavt B i det gamle karaktersystem. 4. klasse forbliver det niveau, som eleverne skal opnå uden at skulle gentage engelsk og matematik efter 16.

Er en 5'er i GCSE et bestået?

Den nye karakterordning har to bestået karakterer – et standardbestået er 4 og et stærkt bestået er 5. Det betyder, at studerende, der får 4'ere på tværs af alle moduler, vil bestå deres eksamener.

Er en 5'er i GCSE god?

Hvad er de nye karakterer? De nye GCSE'er får karakteren 9–1 i stedet for A–G, hvor grade 5 betragtes som et godt bestået, og karakteren 9 er den højeste og er sat over det nuværende A. Regeringens definition af et 'godt bestået' vil blive fastsat til grad 5 for reformerede GCSE'er. En karakter 4 vil fortsat være en præstation på niveau 2.

Hvad svarer en 6 til i GCSE?

Grade 7 svarer til en karakter A. Karakter 6 svarer til lige over en karakter B. Karakter 5 svarer til mellem klasse B og C. Karakter 4 svarer til karakter C.

Hvilket bogstav er et 5 i GCSE?

Hvordan sammenligner de sig med de traditionelle GCSE-karakterer? Karaktererne 9, 8 og 7 svarer stort set til en A og en A. Karaktererne 6, 5 og 4 er på linje med B- og C-karaktererne. En karakter 4 svarer stort set til en C-karakter.

Anbefalede: