Logo da.boatexistence.com

Mil du ikke misbruge navnet på Guds bibelvers?

Indholdsfortegnelse:

Mil du ikke misbruge navnet på Guds bibelvers?
Mil du ikke misbruge navnet på Guds bibelvers?

Video: Mil du ikke misbruge navnet på Guds bibelvers?

Video: Mil du ikke misbruge navnet på Guds bibelvers?
Video: 9 Библейских Событий, Которые Произошли на Самом Деле — Подтверждено Наукой 2024, Kan
Anonim

2 Mosebog 20:7 siger: "Du må ikke misbruge Herren din Guds navn; thi Herren vil ikke holde den uskyldig, som misbruger hans navn." De to virksomme ord i dette vers er "HERRE" (Jehova) og "forgæves ".

Hvad misbruger ikke Herrens navn?

2 Mosebog 20:7 fortæller os, at vi ikke må misbruge Herrens, vor Guds navn. Det vers fortsætter med en klar advarsel: "Herren vil ikke holde nogen uskyldig, som misbruger hans navn." Det tredje bud skal ikke tages let på.

Hvad siger Bibelen om Guds navn?

" Jeg åbenbarede dit navn for de mænd, som du gav mig ud af verden" (17:6) "Jeg kundgjorde dit navn for dem og vil gøre det kendt" (17:26) I Åbenbaringen 3:12 er de, der bærer Guds navn, bestemt til det nye Jerusalem, som vil komme ned (til jorden) fra himlen.

Hvad bruger ikke Herrens navn forgæves i NIV?

I King James-versionen af Bibelen, 2. Mosebog 20:7 hedder det: "Du må ikke bruge Herren din Guds navn forgæves, for Herren vil ikke holde den uskyldige, som bruger hans navn forgæves." Dette betyder ikke bare, at vi ikke skal bruge Gud eller Jesu navn i en forbandelse eller udråb, som vi ofte hører i medierne og endda af …

Hvad betyder det 3. bud?

Det tredje af de ti bud anerkender, at Gud har betroet os noget særligt, noget dyrebart. “Du må ikke misbruge Herren din Guds navn.” (2. Mosebog 20:7) Han har inviteret os til et forhold til ham. Han har givet os sit navn. Det må vi ikke tage for givet.

Anbefalede: