Logo da.boatexistence.com

Hvornår blev 1 tessalonikerbrev skrevet?

Indholdsfortegnelse:

Hvornår blev 1 tessalonikerbrev skrevet?
Hvornår blev 1 tessalonikerbrev skrevet?

Video: Hvornår blev 1 tessalonikerbrev skrevet?

Video: Hvornår blev 1 tessalonikerbrev skrevet?
Video: Book of 1 Thessalonians Summary: A Complete Animated Overview 2024, Kan
Anonim

Brevet tilskrives apostlen Paulus og er rettet til kirken i Thessalonika i det moderne Grækenland. Det er sandsynligvis det første af Paulus' breve, sandsynligvis skrevet ved udgangen af 52 e. Kr..

Hvornår skrev Paulus Thessalonikerbrevet?

Apostlen Paulus til Thessalonikerne, forkortelse Thessalonikerbrevet, to breve fra Det Nye Testamente skrevet af St. Paulus apostlen fra Korinth, Achaea (nu i det sydlige Grækenland), ca. 50 ce og henvendt til det kristne samfund, han havde grundlagt i Thessalonika (nu i det nordlige Grækenland).

Hvad skete der, da Paulus skrev 1 Thessalonikerbrev?

Det første brev - 1 Thessalonikerbrevet - blev skrevet til et samfund af troende, som kun havde været kristne i en kort periode, sandsynligvis ikke mere end et par måneder.… På grund af denne modstand forlod Paulus klogt nok byen af frygt for, at det nydannede kristne samfund ville blive forfulgt, som han havde været.

Hvornår blev 1 Thessaloniker og 2 Thessaloniker skrevet?

Forskere, der støtter dets ægthed, betragter det som skrevet omkring 51–52 e. Kr., kort efter det første brev. De, der ser det som en senere komposition, tildeler en dato på omkring 80-115 e. Kr.

Hvem blev 2 Thessaloniker skrevet til?

Paulus skrev 2 Thessalonikerbrev til medlemmer af Kirken i Thessalonika. Temaerne i 1 Thessalonikerbrev og 2 Thessalonikerbrev er ens, hvilket tyder på, at han skrev 2 Thessalonikerbrev for at præcisere og udvide det første brev.

Anbefalede: