Logo da.boatexistence.com

Døde træstammer?

Indholdsfortegnelse:

Døde træstammer?
Døde træstammer?

Video: Døde træstammer?

Video: Døde træstammer?
Video: Naturkanalen 25 - De døde træer 2024, Juni
Anonim

I "Together Again", Tree Trunks er gået bort og opholdt sig i den døde verden.

Hvornår døde trunks?

Det lokale ikon Polly Lou Livingston, der blev verdensberømt for at give udtryk for karakteren Tree Trunks i den langvarige animerede serie Adventure Time, er død. Ifølge hendes nekrolog døde hun i hjemmet den 24. januar.

Hvad skete der med Tree Trunks stemmeskuespiller?

Polly Lou Livingston, stemmen til Tree Trunks på Cartoon Networks dystopiske børneshow "Adventure Time" og indbygger i San Antonio, døde den 24. januar. … Livingston var en Texas indfødt, hvis familie ejede M. O. Simon Company i Victoria. Hun fortsatte med at blive kunstner og var kendt for at være vært for Polly Lous fester.

Hvad skete der med Tree Trunks i Apple-afsnittet?

I denne episode slutter Tree Trunks sig med Finn og Jake, som tager på mission for at opfylde hendes ønske om at plukke et foreslået legendarisk "krystal æble" i en ond skov. De tre finder til sidst træet, og Tree Trunks spiser æblet, blot for tilsyneladende at eksplodere og blive transporteret til en krystaldimension.

Hvad skete der med Polly Lou Livingston?

Polly Lou Livingston døde den 24. januar 2021 i sit hus. I stedet for blomster har Livingstons familie anmodet om, at der gives donationer i hendes navn til Texas Performing Arts ved University of Texas i Austin eller Elephant Sanctuary i Tennessee.

Anbefalede: